CarGarantie

CARGARANTIE: WAT IS DAT? LEG EENS EVEN UIT..............

Wij hebben van velen van onze jonge occasions een volledige onderhoudshistorie waarop U gemakkelijk en duidelijk kunt zien wat en wanneer er bepaalde reparaties zijn uitgevoerd. Ons doel is om U een auto te leveren waar U jaren lang plezier van heeft en bij de volgende aankoop graag nog eens terug komt. De service bij de aankoop van een auto gaat verder als het afleveren van Uw aankoop, onderhoud en garantie zijn hier enkele voorbeelden van. Wij staan altijd in voor de kwaliteit van onze occasions, maar ondanks de beste en nieuwste technieken kan er altijd iets anders gaan als gepland.

Deze garantie voorziet in een vergoeding van loon- en materiaalkosten. Pas vanaf een totaal aantal gereden kilometers draagt U zelf in beperkte mate bij aan de kosten van de te vervangen of te repareren onderdelen (nieuw voor oud). Deze eigen bijdrage is afgestemd op de actuele kilometerstand van de auto. Let op: de garantie is slechts geldig indien de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsbeurten bij een erkende autogarage uitgevoerd worden. 

Hoewel we standaard al uitstekende garantie geven op onze occasions begrijpen wij dat mensen soms nog meer zekerheid willen. Pech is immers niet uit te sluiten maar wel te verzekeren. Deze zekerheid kunnen wij U bieden als U een garantieplan afsluit bij CarGarantie en dat kan bij ons op de dag van de tenaamstelling van de aangekochte auto. Maximale zekerheid tot wel 12 maanden en daarna een evt. verlenging. Vanaf een kilometerstand van 100.000 km geldt voor de vergoeding van de materiaalkosten slechts een beperkt eigen risico. 

Wij zorgen er altijd voor dat U door een erkende autogarage wordt geholpen waar wij mee samenwerken en dat is: Autobedrijf Erik van Hoof (zie "samenwerking" op onze site). De afrekening wordt door de erkende reparateur rechtstreeks met CarGarantie afgehandeld. Zo kunnen wij U aanbieden het pakket: Comfortdekking (tot 9 jaar - 150.000 km). Garantie voor gebruikte auto's, premies voor personenwagens 12 en 24 maanden.

Vraag vrijblijvend bij Uw oriënterende occasionaankoop naar de voorwaarden om alles eens rustig te overzien als U besluit tot aankoop van een jonge occasion bij ons.